22 mars, 2014

Fisk och skaldjursfrossa

Svärmor kom till oss igår och vi har haft det så mysigt. Jag och Ola hade bestämt att laga riktigt god mat i helgen och vi kände för fisk och skaldjur. Igår tillagade vi världens godaste Moules marinieres. Vi har lagat det förut, men detta recept var helt enkelt bäst. Kanske inte så konstigt då det är Mannerströms recept. Du hittar receptet HÄR. Vi skippade dock brödkrutongerna och köpte baguette istället och doppade i soppan.

Idag var vi nere och fiskade (Gustav fick spö utan krok), matade änderna. gick i skogen och grillade korv i det fina vädret. Sedan lagade vi nästa Mannerströmrätt som vi hittade i kokboken jag gav Ola i julklapp. Det blev fisk med en sås som var "to die for". I morgon blir det finfina räkor med aioli.
















3 kommentarer:

  1. Härliga bilder. Barnen går i pappas fotspår och lär sig fiska. Kul!!!
    Grattis till mysiga dagar. Hälsa farmor.
    Kram mormor.

    SvaraRadera
  2. Tack för receptet. Jag har dragit ut det och ska laga rätten. Har lagat Moules Mariniéres tidigare men lyckats sådär med smaken.
    Ska bli kul att pröva Mannerströms recept.
    Kram mamma.

    SvaraRadera